Mal – personvernerklæring medlemsorganisasjon
page

Innleding Personvern er retten til et privatliv og retten til å bestemme over egne personopplysninger. Personopplysninger er opplysninger og vurderinger som kan knyttes til en enkeltperson. Behandlingsansvarlig [Organisasjon/firma] er behandlingsansvarlig for den behandling av personopplysninger som beskrives her. [Lederstilling/verv] i … Les mer

Grafisk formgiving og visuell utforming
page

Grafisk formgiving og visuell utformingØnsker du å bli synlig i den digitale verden er en tydelig grafisk profil kanskje den beste måten å nå ut. NETTVENDT utformer og produserer grafisk utforming for alle kommunikasjonsbehov. Fra idé til ferdig logoFilm og … Les mer

Nett og utvikling
page

Nett og utviklingNETTVENDT leverer rådgivning innen nettutvikling og design av digitale løsninger – fra idé til gjennomføring av prosjekt. Nettsider Nettbutikk Applikasjoner Full kontroll og transparensDiskusjonsforum fra NETTVENDT en enkel, uforstyrret og brukervennlig måte å dele informasjon og diskutere innad … Les mer

Security broken chain link Foto: Alex Iby
The Complete Guide to WordPress Security | WPShout
post

WordPress sites are on of the most common targets for attack on the internet. They’re hacked more than any other type of site. If you, your friends, or som Source: The Complete Guide to WordPress Security | WPShout

Vi har byttet navn
post

Virksomheten Nytt Nettsted har byttet navn til nettvendt, et navn som vi håper bedre beskriver vår virksomhet. Fortsatt hjelper vi deg og din virksomhet med både brukervennlige, helt norskspråklige nettsider og generell grafisk design. N for nett (www, internett, intranett, … Les mer

Bruk av informasjonskapsler (Cookies)
page

Ved å bruke nettsidene til Nettvendt samtykker du i at vi kan sette cookies i din nettleser. «Cookies» – eller informasjonskapsler – er en standard teknologi som stort sett alle nettsider bruker i dag. En cookie kan beskrives som en … Les mer

Personvern
page

Personopplysninger er opplysninger og vurderinger som kan knyttes til en enkeltperson. Som eksempel kan nevnes navn, adresse, telefonnummer og e-postadresse. Behandling av personopplysninger vil ifølge personopplysningsloven si enhver bruk av personopplysninger, som for eksempel innsamling, registrering, sammenstilling, lagring og utlevering … Les mer

Referanser
page

Referanser fra fornøyde kunder er det beste for selvfølelsen og her deler vi våre:  

1 2 3 4 17